Pretraži sajt

„Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone!“ u prodaji

22.09.2022.

Za smele istraživače željne misterije

Uzbudljiva avantura je na pomolu! Krenite u misteriozni Mišington i pridružite se najpoznatijim detektivima na svetu u rešavanju novog slučaja! Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone! potražite na sajtu vulkancic.rs.

U gradu Mišingtonu, u kojem lije kiša bez prestanka, nalazi se jedna neobična detektivska agencija u Ulici spletki broj 13! Tu čuveni, ekscentrični Šerlok bira najzanimljivije slučajeve za istragu, zajedno sa svojim vernim pomoćnikom Džeronimom Stiltonom. Slučajeve koje je nemoguće rešiti?

Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik. Pridružite im se dok prate trag po trag i istražuju dokaze. Nema šanse da oni ne reše slučaj, iako je toliko pretpostavki, dokaza, osumnjičenih i krivaca. Biće ovo jedna šerlokastična avantura, časnu reč vam daje Stilton, Džeronimo Stilton!

Knjige italijanske spisateljice Elizabete Dami o avanturama najpoznatijeg miša na svetu, u kojima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin, prevedene su na više od 35 jezika i prodate u 175 miliona primeraka širom sveta.

Dečji roman Šerlokove avanture: To se mora znati, Stiltone! dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Obavezno posetite Ostrvo dinosaura i otkrijte Misteriju plavih bubuljica i ko je Tajanstveni kradljivac dragocenog jajeta!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara