Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Novi roman Nore Roberts ,,Nebo i zemlja“ u prodaji

14.
9.
2022.

Drugi deo trilogije Ostrvo Tri sestre

Nora Roberts očarala je čitaoce širom sveta svojim dirljivim pričama o prijateljstvu, legendama, slomljenim srcima, ljubavnicima i čežnji. Ljubitelji uzbudljivih priča o hrabrosti i ljubavi koja pobeđuje sve uživaće u romanu Nebo i zemlja omiljene autorke bestselera. Na sajtu vulkani.rs dostupan je novi ljubavni roman američke spisateljice, koji je idealan izbor za čitaoce koji vole napetost i uzbuđenje, prožete ljubavnom pričom, uz dodir čarolije. Ova snažna pripovest dotaći će svako srce.

Mirišljave sveće, latice irisa i grančica ruzmarina postavljaju scenu za magiju i romansu na obalama Nove Engleske i u životima tri strastvene, moćne žene.

Ripli Tod ima divan život. Voli svoj posao zamenice šerifa i može da zavede muškarca kog poželi. Savršeno je zadovoljna, osim time što poseduje posebne moći. Mada se uporno trudi da ih potisne i prikrije, ne može da ih drži pod kontrolom.

Sve se menja kada na ostrvo stigne Makalister Buk, zgodan i lep istraživač natprirodnih sila. Dolazi na ostrvo Tri sestre zbog glasina o veštičarenju i veoma brzo shvata da Ripli poseduje neverovatne moći. Ipak, pre nego što njih dvoje počnu da sanjaju o zajedničkoj budućnosti, prvo moraju da se izbore s demonima prošlosti. Na ostrvu je ostalo tri veka staro prokletstvo koje preti da razori sve njihove snove.

Laskavu titulu „omiljenog pisca Amerikanaca“ opravdava činjenica da se romani Nore Roberts prodaju u višemilionskim tiražima, i to ne samo u Sjedinjenim Državama.

„Obožavam Noru Roberts.“ – Stiven King

Otisnite se u svet pun čarolije! Roman Nebo i zemlja potražite na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.