Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Blago plavih delfina“ Tee Stilton uskoro u prodaji

15.
8.
2022.

Nova avantura iz života Tea sisterki

Dobro došli na prestižni koledž Mišford, na kojem zajedno borave deca iz celog sveta! Časovi, sportska takmičenja, iskrena drugarstva, male ljubavi – svaki dan na Mišfordu je pun iznenađenja. Na hodnicima koledža može se sresti pet devojaka povezanih snažnim prijateljstvom. One su najbolje drugarice, čak i više od toga... one su kao sestre! Saznajte sve njihove avanture, snove i osećanja u novoj knjizi Tee Stilton Blago plavih delfina!

Jato delfina približava se obali Ostrva kitova da potraži pomoć: jedan od njih je povređen. Tea sisterke ne propuštaju priliku da se upuste u novu avanturu. Dok pomažu uplašenim delfinima, pronaći će dragoceno blago jednog gusara iz davnina i upoznati nove prijatelje!

Blago plavih delfina je deo serijala Tea sisterke: Život na koledžu, koji prati pustolovine pet drugarica sa koledža na kom predaje Tea Stilton. Sestra Džeronima Stiltona, specijalni dopisnik Mišjih novosti, uvek je spremna da pođe na avanturistička putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama. Tea se na Mišfordu sprijateljila sa pet učenica – Kolet, Niki, Pamelom, Paulinom i Violetom... tako su nastale Tea sisterke!

Knjiga Blago plavih delfina uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Do tada se upustite u nezaboravnu Avanturu na Karibima sa Tea sisterkama!