Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Letnja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

18.
7.
2022.

Od 18. jula do 14. avgusta

Erupcija neodoljivih Vulkanovih ljubavnih romana očekuje vas u objektima Moj kiosk širom Srbije. U periodu od 18. jula do 14. avgusta samo u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dva naslova, možete ostvariti popust od 40%.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva!

Jednom kad osetimo pravu ljubav, teško da možemo da je kontrolišemo. Pogodi nas pravo u srce i uzdrma nam čitav svet, i onda je prekasno. Upravo to se dogodilo i Leonardu, glavnom junaku romana Sada me poljubi Roberta Emanuelija. Leonardova velika ljubav zvala se Anđela – i nestala je bez traga ubrzo po rođenju njihove ćerke Laure, pre sedamnaest godina. Od tada je imao mnogo veza, ali nijedna žena nije uspela da zauzme Anđelino mesto. Nesvakidašnja životna priča koja će vas osvojiti!

Svetski bestseler Tajna izgubljenih priča Sedžal Badani je maestralna priča o neumoljivoj snazi ljubavi i nepobedivoj moći snova. Džaji je srce slomljeno. Nakon još jednog neuspelog pokušaja da dobije dete, počinje da gubi nadu. Rešena da ponovo pronađe sebe, odlučuje da napusti Njujork i približi se svojim indijskim korenima. Ubrzo otkriva neverovatnu priču o svojoj baki i zabranjenoj ljubavi, koja će joj zauvek promeniti život. Dirljiva životna priča sa uzbudljivom istorijskom pozadinom.

Samo budi ovde Gijoma Musoa je nezaboravna priča o ljubavi i napeto putovanje u nepoznate sfere. Kao osmogodišnjak, Nejtan je skočio u jezero kako bi spasao jednu devojčicu, i utopio se. Klinička smrt. Dvadeset godina kasnije, Nejtan je postao jedan od najuspešnijih advokata u Njujorku. Zaboravio je na događaj iz detinjstva. Čak se i oženio Melori. Melori, koja ga je napustila. Međutim, Nejtan ne zna da oni koji se vrate više nisu isti kao što su bili.

Sjajni zapleti, iznenađenja, istorija, nauka i magija prepliću se u univerzumu fantastične ljubavne priče Da si samo znala. Prolaznost vremena, kosmička magija, malo poznata prošlost Francuske, sve su ovo sastojci pravog malog remek-dela iz pera autorke Izabel Rozen-Mari. Jedan pogled i sve se menja. Između Matjea i Madi dogodila se ljubav na prvi pogled. Ali Madi ne zna da Matje zna njenu budućnost. Zastrašujuću, bolnu budućnost, goru od smrti. Matjeova glavna briga biće da spase Madi. Ali vreme stoji između njih kao nepremostiva barijera.

Iskoristite idealnu priliku i potražite u objektima Moj kiosk ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! Uživajte ovog leta uz najčitanije Vulkanove ljubavne romane!