Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Bestseler Sandej tajmsa „Pandora“ uskoro u prodaji

25.
2.
2022.

Neka su vrata s razlogom zaključana

 

Prvenac britanske spisateljice Suzan Stouks-Čapman Pandora je uzbudljiv roman o tajnama i prevari, sudbini i nadi, ali i o najstarijem ljudskom osećanju – ljubavi. Ovo je priča o Dori, njenom stricu i smrti njenih roditelja, u kojoj će otkriće drevne grčke vaze pokrenuti zavere i otkrovenja, ali i očaravajuću romansu.

Gde je granica između nauke i sujeverja, mita i stvarnosti? Uronite u roman pun zakopanih porodičnih tajni i fantastičnih arheoloških teorija!

London, 1799. godina. Nekada čuvena radnja egzotičnih antikviteta Blejkovih nudi samo krivotvorine i bezvredne drangulije otkad je pala u ruke Jezekije Blejka, nakon tragične smrti njegovog brata Elajdže i njegove žene Helen, cenjenih arheologa i kolekcionara. Ćerka ovog slavnog para, Pandora, sada je devojka koja ne odustaje od svog sna da postane umetnica koja izrađuje nakit. Kada u radnju stigne misteriozna grčka vaza, Pandora će se za pomoć obratiti Edvardu Lorensu, mladom antikvaru. On u vazi vidi ulaznicu za članstvo u Društvu antikvara. Ona u njoj vidi priliku da radnji vrati nekadašnju slavu i pobegne od podlog strica. Međutim, zbog onog što će Edvard otkriti o vazi, Dora će početi da preispituje sve u šta je verovala.

„Napeta priča u kojoj se tajne iz prošlosti polako i inteligentno otkrivaju.“ – Sandej tajms

Roman istorijske fikcije Pandora uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs, kao i u knjižarama Vulkan širom Srbije.