Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Misterija i uzbuđenje u novom psihološkom trileru Havijera Kastilja „Miranda je nestala“

19.
1.
2022.

 

Nakon ogromnog uspeha romana Dan kada smo izgubili razum, španski majstor neizvesnosti pokazuje svoju veštinu pripovedanja ponirući u misterije svakodnevnog života, u kojem se kriju naši najveći strahovi, mržnja, ogorčenost – i pokreću niti osvete.

 

Miranda je nestala je priča o ambicijama, tajnama i ljubavi, sa zamršenim zapletom ispunjenim vrtlogom glasova i vremenskih skokova.

 

Slušao sam zlokobnu tišinu koja je zavladala brvnarom. Nigde joj nije bilo traga. Činilo se da ju je progutala zemlja ili šuma usred noći. Moja žena je nestala.

 

Rajan i Miranda prolaze kroz težak period u braku i po savetu terapeuta odlučuju da provedu vikend u prirodi. Ali kada Rajan stigne u brvnaru u Hiden Springsu, ne može da pronađe svoju ženu. Rajanova radoznalost pretvoriće se u užas kada primeti da su vrata brvnare otvorena: u kuhinji pronalazi dve skoro prazne čaše vina, a kupatilo je puno krvi. Poziva policiju, koja ga odmah stavlja na spisak osumnjičenih. Rajan ne zna da je nestanak njegove supruge povezan sa pričom njegovog mentora, slavnog režisera i scenariste Džejmsa Bleka, i otkrićem tela žene koja je pre trideset godina nestala na istom mestu.

 

Zagonetni nestanak. Duhovi prošlosti. Osveta. Šta se dogodilo sa Mirandom Haf?

 

„Likovi su više psihološki, stvarniji, a kada počnete da ih otkrivate, patite s njima u potrazi za Mirandom. Ovo je priča kojoj sam se najviše emotivno dao.“ – Havijer Kastiljo

 

Romani Havijera Kastilja dosad su prodati u više od milion primeraka. Otkupljena su i prava za ekranizaciju knjige Miranda je nestala i u toku je priprema televizijske serije.

 

Ovaj španski i svetski bestseler možete kupiti putem sajta vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.