Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Verujete li u ljubav na neviđeno?

13.
9.
2021.

Preporučujemo roman autorke Emili Hoton

Verujete li u ljubav koja pobeđuje sve prepreke? Roman Ljubav na neviđeno autorke Emili Hoton je dirljiva priča o ljudima koji su pretrpeli ogroman gubitak i pronašli srodnu dušu.

Alis i Alfi spavaju jedno pored drugog. Svakoga dana pričaju satima, ali nikada se nisu videli. Alfi je mesecima u bolnici, gde se oporavlja od povreda zadobijenih u teškoj nesreći. Dolazak Alis na odeljenje doživljava kao spas od monotonije i žarko želi da upozna novu pacijentkinju. Međutim, Alisino lice je izgorelo i ona nije spremna da se pogleda u ogledalo, a kamoli da dozvoli nekome da je vidi. Zato navlači zavesu oko svog kreveta i odbija Alfijeve pokušaje da se sprijatelje.

Premda nisu imali dobar početak, zbližili su ih zajednička sudbina i Alfijeva upornost. Tokom dugih razgovora, shvataju da među njima postoji nešto više od pukog prijateljstva. Alis priznaje da je niko ne može nasmejati kao Alfi, a Alfi oseća da je Alis njegova srodna duša.

Do preokreta dolazi kada moraju da odluče da li će poći stazom ljubavi sa osobom čije su najveće slabosti upoznali, a čije lice nikada nisu videli.

Topla priča o telesnom i duševnom isceljenju podseća nas da se prava ljubav može sresti tamo gde je najmanje očekujemo.

Roman Ljubav na neviđeno možete kupiti putem sajta vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.