Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Platiš 2, čitaš 3 trilera Vulkan izdavaštva!

10.
9.
2021.

Akcija se odnosi na odabrane naslove na sajtu vulkani.rs

Ako ste u potrazi za trilerima, iskoristite specijalnu akciju 3 za 2 samo na sajtu Vulkan izdavaštva i od 10. do 16. septembra poručite najdinamičnije, najmisterioznije i najstrašnije romane! Od 3 izabrane knjige u okviru akcije, najjeftiniju dobijate za 1 dinar! I to nije sve, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Vulkan izdavaštvo je napravilo izbor odličnih trilera, koji će obradovati sve poznavaoce ovog žanra.

Psihološki triler Aleksa Majklidisa Tihi pacijent otkriva nam profil poznate slikarke Ališe, koja, sve do jedne kobne noći, vodi naizgled savršen život. Udata je za čuvenog modnog fotografa Gabrijela, sa kojim uživa u luksuzu najpoželjnijeg londonskog kvarta. Kada se jedne večeri njen suprug vrati kasno s posla, ona bez reči ispali pet hitaca ka njemu. Nakon toga, Ališa je zauvek zaćutala. Aleks Majklidis je satkao originalnu, očaravajuću psihološku misteriju, toliko zapetljanu i jedinstvenu da zaslužuje da se nazove posebnim žanrom. Pažnju će vam okupirati svaka reč, svaki sukob, svaki iznenađujući obrt.

Neočekivana i uznemirujuća istina otkriva se u šokantnoj slagalici Đavolov rep autora Mauricija Mađija. Oluja stiže, i sa sobom donosi ubicu i dželata, ali da li zaista postoji razlika među njima? Surova i divlja, ali i predivna Sardinija. Upečatljivi protagonista.

Lanac je pravi izbor za ljubitelje napetih psiholoških trilera sa šokantnom završnicom. Jednog sasvim običnog dana, Rejčel Klajn dobija poziv s nepoznatog broja: ženski glas obaveštava je da je njena kćerka Kajli oteta. Ako želi ponovo da je vidi, mora da plati otkup, a onda i da pronađe drugo dete koje će sama oteti. Nije reč o običnoj otmici: otmičar je majka čiji je sin odveden, a ako Rejčel ne uradi kako joj je rečeno, dečak će umreti. Sada su obe deo Lanca, genijalno osmišljene šeme jednostavnih pravila i nemogućih moralnih izbora, iza koje se kriju zločinački umovi koji znaju da će roditelj učiniti sve za svoje dete. A otmica je samo početak.

Junaci romana Trinaest Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, međutim, sudbina se poigrala sa životima ovog uspešnog para. Rejčel je svirepo ubijena, a njen partner je optužen za brutalno ubistvo. Iako na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti, zapravo je reč o jednom u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom. Još jednom je rešio da se zabavi. Ubio je da bi posmatrao predstavu s najboljeg mesta i bio siguran da će pogrešan čovek biti osuđen za zločin. Jer ovoga puta ubica ne sedi na optuženičkoj klupi. On je u poroti.

Za ljubitelje psiholoških trilera koji podižu adrenalin imamo pravu poslasticu – roman Prelepo loša spisateljice Eni Vord. Eksplozivni triler o posvećenoj ženi, brižnom mužu i šokantnom zločinu. Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, susretom na jednoj zabavi u inostranstvu. On je služio u Britanskoj vojsci, ona je bila u poseti svojoj najboljoj drugarici Džo.

Kompletan spisak trilera Vulkan izdavaštva koji se nalaze na akciji možete pogledati putem linka.