Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Nova letnja akcija Vulkan izdavaštva u objektima Moj kiosk

2.
8.
2021.

Odabrane knjige najboljih autora Vulkan izdavaštva po super ceni!

 

U periodu od 2. do 29. avgusta u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete posebno odabrane naslove Vulkan izdavaštva, koje možete kupiti po ceni od 399 dinara ukoliko se odlučite za jednu knjigu, odnosno po ceni od 499 dinara ako se odlučite za dve.

Akcijom je obuhvaćen veliki broj najčitanijih romana koji su fascinirali milione čitalaca, a mi vam preporučujemo neke od njih.

 

Debitantski roman Elen Alpsten Carica otkriva neverovatnu priču o najmoćnijoj ženi ruske istorije – carici Katarini I. Rođena kao vanbračna ćerka baltičkog siromaha, prelepa Marta zarobiće srce najuticajnijeg čoveka u istoriji Rusije: Petra Velikog. Po njegovoj smrti preuzeće vladavinu nad moćnom zemljom i postaće prva žena na prestolu Rusije.

Roman čuvene spisateljice Nore Roberts U inat tradiciji predstavlja savršen spoj napetosti i seksi romanse. Sila Makgauan je bila uspešna glumica Holivuda koja je naprečac rešila da se vrati u porodičnu kuću svoje pokojne bake kako bi je renovirala i preuredila. Prilikom restauracije stare porodične kuće, Sila će pronaći svežanj bakinih pisama koja sadrže podatke o bakinoj romansi sa misterioznom muškom osobom.

Za vrele letnje dane preporučujemo i knjigu iz oblasti nefikcije Život te voli Lujze Hej. Zajedno sa Robertom Holdenom, vrsnim poznavaocem ove tematike, fenomenalna autorka predstavlja praktičnu filozofiju kroz sedam duhovnih vežbi. Upečatljivi i često potresni autobiografski detalji daju specifičan ton ovoj knjizi i dokazuju koliko su ove metode delotvorne. Dozvolite sebi da budete srećni jer život vas voli!

U objektima Moj kiosk pronaći ćete tokom avgusta više od 20 popularnih, žanrovski različitih naslova Vulkan izdavaštva.