Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Nove Vulkančić knjige za najmlađe i najvernije čitaoce

8.
7.
2021.

Popust od 20% na sve dečje naslove na sajtu vulkancic.rs

Roman Paks autorke Sare Penipaker povešće vas u neverovatnu avanturu otkrivanja suštinskih životnih lepota i vrednosti za koje se vredi boriti. Čitajte predivnu priču ispričanu iz perspektiva dečaka i lisca i otkrijte magiju prijateljstva koje odoleva svim pretnjama i poteškoćama.

 

 

 

 

Obradujte mališane knjigom Brzi vatrogasni kamion. Pored tople pričice o vatrogascu Peri, koji će ih naučiti da uvek svoje posebne talente i mogućnosti treba da iskoriste kako bi pomogli drugima, mališani će dobiti i igračku sa kojom će se zabavljati satima.

 

 

Edukativna knjiga Pametni prozorčići: Dinosauri nudi mališanima mogućnost da uče o praistorijskom svetu na interaktivan način. Kako bi otkrili zanimljive informacije o najrazličitijim vrstama dinosaura i svetu kojim su oni vladali, mališani treba da otvore prozorčiće, a ispod njih će ih čekati mnogo novih saznanja.

Knjiga Pametni prozorčići: Zemlja nudi mališanima mogućnost da uče o bogatstvima planete Zemlje na interaktivan način. Kako bi otkrili zanimljive informacije o najrazličitijim vrstama životinja i saznali od čega se sve sastoji Zemljina unutrašnjost, mališani treba da otvore prozorčiće. Obradujte svoje dete knjigom uz koju će na lak i zabavan način saznati zanimljive činjenice o planeti na kojoj živimo.

 

Da li je vaše dete ikada imalo želju da poseti neki vremenski period koji je davno prošao? Da poseti gradove i mesta koja su nekada postojala, ali su tokom vremena iščezla i promenila se? Lepo ilustrovane knjige Slavko Radoznalko: Dan u staroj Grčkoj i Slavko Radoznalko: Dan u starom Rimu su pravi izbor za vašeg osnovca! Vaše dete uz Slavka Radoznalka može samo da zažmuri i premesti se na bilo koje mesto!

Najbolje i najkvalitetnije knjige uz koje će leto biti lepše možete naručiti putem sajta vulkancic.rs. Kupovinom putem sajta ostvarujete redovan popust od 20% na sve knjige za decu!