Pretraži sajt

Triler koji oduzima dah „Devojka A“ u prodaji

10.06.2021.

Psihološki triler Devojka A odmah po objavljivanju postao je bestseler i nalazi se na samom vrhu lista najčitanijih knjiga Njujork tajmsa i Sandej tajmsa. Ovo je jedna od onih knjiga koja će, na samom kraju, šokirati svoje čitaoce.

Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla. Kada izgubi majku i nasledi porodični dom, pod njenim se nogama ponovo otvara ponor prošlosti. Sa svojom sestrom Ivi namerava da Kuću užasa pretvori u nešto dobro. Ali prvo mora da se suoči sa braćom i sestrama – i nezamislivim detinjstvom koje su imali.

Vulkan prvi put objavljuje knjigu autorke Abigejl Din, ali naslovi koji su joj energijom, karakterima i pričom slični su Lanac, Tihi pacijent, Čovek od kestena. Roman Devojka A zasad će biti objavljen u 33 zemlje, a uskoro će doživeti i ekranizaciju, pod rediteljskom palicom Johana Renka.

Devojka A je eksplozivan, majstorski napisan triler“, navodi Gardijan, a spisateljica Pola Hoking je imala samo jednu reč: „Fantastično!“

Briljantno napisan, eksplozivan triler neočekivanih obrta fascinirao je istinske ljubitelje žanra. Ne gubite vreme, poručite knjigu putem sajta www.vulkani.rs već danas.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara