Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Нове Вулканчић књиге за радозналу децу

8.
6.
2021.

Радозналу децу, увек спремну за нова знања и авантуре, коју инспиришу људи који су својим стваралаштвом обележили историју човечанства, засигурно ће одушевити књиге о научницима и уметницима који су остали упамћени по својим великим делима. Младим читаоцима Вулканчић представља књиге које ће их надахнути: Изузетни научници, Невероватни уметници и Чудесне жене! Обрадујте своје дете најлепшим поклоном овог лета – књигом!

    

Књига Изузетни научници нуди вам прегршт занимљивих информација о животима четворице познатих научника. Читајте о томе како су се Стивен Хокинг, Галилео Галилеј, Алберт Ајнштајн и Чарлс Дарвин припремали да открију нове истине о свету у којем живимо и са којим су потешкоћама морали да се суоче на свом истраживачком путу. Њихова открића, која су променила свет, инспирисаће вас да будете одлучни и никада не одустанете у својој намери да спознате неоткривено.

У књизи Невероватни уметници пронаћи ћете мноштво интересантних чињеница о животима четворице значајних уметника који су унели револуционарне промене на пољу сликарства и музике. Сазнаћете како су се Пабло Пикасо, Волфганг Амадеус Моцарт, Леонардо да Винчи и Винсент ван Гог припремали за свој уметнички пут и са чиме су морали да се суоче док су пркосили уметничким претпоставкама и проналазили нове начине самоизражавања. Никада не одустајте од својих снова и марљиво радите како бисте их остварили – биће драгоцени савет који ће вам ова књига пружити!

Књига Чудесне жене откриће вам важне и интересантне појединости о четири велике жене које су биле значајне за историју наше цивилизације. Сазнајте како су се Фрида Кало, Коко Шанел, Марија Монтесори и Марија Кири припремале да донесу револуционарне промене на пољу уметности, науке, моде и образовања. Истрајност ових жена подстаћи ће вас да никада не одустајете и да вредно радите како бисте задобили поштовање у својој бранши. 

Едукативне књиге о важним и значајним именима одушевиће свако дете. Писане су у првом лицу, што ће деци помоћи да се поистовете с нашим јунацима. Текстови хронолошки прате њихове животе и најзначајнија достигнућа. Дивне илустрације, којима су обогаћене све три књиге, употпуниће читалачко искуство.

Књиге Изузетни научници, Невероватни уметници и Чудесне жене идеалне су за децу која сањају велике снове. Књиге можете поручити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs.