Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Klasici Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama

27.
5.
2021.

Kad ste poslednji put pročitali delo klasične književnosti? Pripremili smo novu akciju za sve ljubitelje vanvremenskih izdanja. Ne propustite priliku da kupite izabrana dela Edgara Alana Poa, sestara Bronte, Halila Džubrana, Prohujalo s vihorom Margaret Mičel, romane Salmana Ruždija, kao i mnoge druge.

Kupovinom knjiga putem sajta u periodu od 28. maja do 3. juna uz naš stalni popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta na sve najznačajnije klasike svetske književnosti Vulkan izdavaštva. Vulkan klasici poručeni tokom trajanja akcije stići će vam na kućnu adresu besplatno!

Ovom prilikom izdvajamo nekoliko naslova za koje verujemo da zaslužuju da budu deo vaše biblioteke.

 

 

 

Prefinjenim i zavodljivim stilom, kroz sopstvenu mudrost sazrevanja i harmoniju stvaranja, kroz stihove koji prodiru u samo srce ljudske duše, čuveni pesnik, filozof i mistik Halil Džubran u izdanju Prorok i druga izabrana dela nudi nam predivno svedočanstvo svega onoga što čini smisao života: sreće, bola, duhovnih vrednosti, ljubavi, prijateljstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

U svojoj plodnoj produkciji, Edgar Alan Po, majstor za misteriju i sablasno, pisac neobične genijalnosti i vizionarske mašte, suočio nas je sa atmosferom jeze i straha, sa bizarnim i tajanstvenim zapletima, zastrašujućim i halucinantnim, istražujući senovita područja skrivena iza prividne normalnosti našeg postojanja u izdanju Izabrana dela.

 

 

 

 

 

 

U okviru akcije možete da poručite i neprevaziđeni klasik Rat i mir, u kojem Tolstoj daje sliku ruskog društva u Napoleonovo doba, kao i žestoku, neobuzdanu i krajnje upečatljivu knjigu Let iznad kukavičjeg gnezda, koja je ostavila neizbrisivi trag u književnosti.

  

 

Posetite sajt www.vulkani.rs i uz besplatnu dostavu kupite klasike Vulkan izdavaštva, uz koje ćete na idealan način provesti svoje slobodno vreme.

* Akcija važi od 28. maja do 3. juna samo na sajtu www.vulkani.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.