Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Nova akcija Vulkan izdavaštva: Kupite 3 knjige po ceni 2

14.
5.
2021.

Vulkan izdavaštvo pripremilo je novu akciju koja se ne sme propustiti! Ljubitelji knjiga, čitaoci svih uzrasta i svi koji cene važnost pisane reči biće u prilici da u periodu od 14. do 20. maja iskoriste specijalnu pogodnost i prepuste se čitanju omiljenih romana! Samo na sajtu www.vulkani.rs možete kupiti 3 knjige po ceni 2! Odlučite se za bilo koje tri knjige u izdanju Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića i najjeftiniju dobijate za 1 dinar! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Nova priča o čuvenom inspektoru Luiđiju Alfredu Ričardiju iz pera Mauricija de Đovanija Proleće inspektora Ričardija je idealna za sve ljubitelje kriminalističkih romana sa zanimljivim likovima, uzbudljivim zapletima smeštenim u slikovitim predelima sa malo istorijske pozadine i mnogo duhovitih replika.

Poslednji deo trilogije autora Brajana Maklelana Jesenja republika oduševio je čitaoce koji se najradije opredeljuju za romane iz žanra epske fantastike u stilu Dž. R. R. Martina i Brendona Sandersona. Nakon Obećanja krvi Grimiznog pohoda, ovaj roman odvešće vas u imaginarni svet u kome se rat sa Ketom nastavlja.

Neobična i uzbudljiva priča o životu slavnog slikara Eduara Manea prvenstveno je namenjena ljubiteljima istorijskih i ljubavnih romana. Knjiga Devojka sa ljubičicama oslikava nežnu i strastvenu ljubav jednog od najvećih slikara svih vremena, Eduara Manea, i njegove muze Berte Morizo. Nežnim potezima četkice, među lepotom i raskoši pariskih salona, ova dirljiva priča slika upečatljiv portret rađanja impresionizma.

Jedna od omiljenih knjiga tinejdžera širom sveta Nećemo se više plašiti donosi priču o dramatičnoj mladalačkoj ljubavi, ali i o pravom prijateljstvu. Svi poznaju Veroniku Klark kao devojku koja nikada nije napravila pogrešan korak. Đak generacije, odbojkašica prvog tima, sa ulaznicom za Univerzitet Braun u džepu, zna šta želi od budućnosti. Sve dok ne padne na najvažnijem testu.

Uz knjigu Veliki atlas: Gradovi deca će saznati mnogo zanimljivih činjenica o 20 veličanstvenih gradova i otkriti neizmerno bogatstvo mnogobrojnih svetskih kultura. Uz ovu knjigu cela porodica moći će da proputuje svetom, poseti različite kontinente i otkrije moderni način života u gradovima širom sveta, ali i istorijske vrednosti i dobro poznate znamenitosti.

Monumentalno delo našeg poznatog pisca Rastka Petrovića Dan šesti jedinstveno je u srpskom književnom opusu. Petrović je jedan od onih koji su prešli Albaniju 1915. godine, i u ovom romanu je prikazao do tada neviđenu sliku Albanske golgote. Osećanja glavnog junaka Stevana Papa-Katića, koji korača napred kroz razrušeni i dezintegrisani svet, u fokusu su prvog dela knjige. U drugom delu, Stevan Papa-Katić živi u Americi, postao je paleontolog i priznati naučnik. Susret sa Mili(com), ženom koja će pomeriti njegov unutarnji svet, otkriće mu lice ljubavi.


* Akcija traje do 20. maja i odnosi se na sve naslove Vulkan izdavaštvaVulkančića i YA Vulkana. Odabirom bilo koje tri knjige, dve ćete platiti po punoj ceni, a najjeftiniju dobijate za 1 dinar.
** Akcija važi samo na sajtu
 www.vulkani.rs. Da biste kupili knjige po akcijskoj ceni, neophodno je da odaberete tri knjige sa sajta.
*** Tokom trajanja akcije dostava za svaku kupovinu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.