Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Knjiga „Dok je Pariz spavao“ u prodaji

10.
5.
2021.

Roman koji odiše snažnim emocijama Dok je Pariz spavao autorke Rut Druar prvenstveno je namenjen čitaocima koji se prepuštaju pričama o neverovatnim sudbinama u teškim i izazovnim vremenima. Knjiga se za kratko vreme našla na samom vrhu lista najprodavanijih naslova i prevedena je na 15 svetskih jezika.

Dok je Pariz spavao je nezaboravna priča o moći ljubavi i hrabrosti u trenucima kada se čini da je sve izgubljeno. Na mračnom peronu u okupiranom Parizu, sudbina ukršta puteve potpunim strancima, donoseći budućnost kakvu nisu mogli ni da zamisle.

Početak priče smešten je u ratom ophrvani Pariz, 1944. godine. U deliću sekunde, u otkucaju srca, Sara mora da donese odluku. Obuzeta očajem, u činu bezuslovne ljubavi, poverava svog sina, najdragocenije što ima, potpunom neznancu. Sve što joj je sada preostalo je nada.

Verovao je da je sve ostavio za sobom. Ožiljak na njegovom licu mala je cena za to što je ostao živ. Sada ima novi život u Kaliforniji i divnu porodicu i nije očekivao da će mu prošlost jednog dana pokucati na vrata. Da li godine gladi i straha kvare dobre ljude i pretvaraju ih u loše?

„Prepuna dubokih osećanja, fenomenalna knjiga koju ćete dugo pamtiti.“ – Publishers Weekly

Iskoristite priliku i putem sajta www.vulkani.rs kupite roman Dok je Pariz spavao, knjigu koja će u vama probuditi najiskrenije i najdublje emocije, čiji će vas likovi dugo pratiti, a njihove sudbine fascinirati.