Pretraži sajt

Најбоље књиге за радозналу децу: „Велики атлас: Градови“ и „Велики атлас: Животиње“

7.
5.
2021.

Пред радозналом децом узраста од 7 до 9 година коначно су књиге које ће их одушевити и помоћу којих ће на лак и брз начин научити много занимљивих чињеница – Велики атлас: Градови и Велики атлас: Животиње. Ове едукативне књиге обогаћене су занимљивим илустрацијама, које ће подстаћи визуелно учење и помоћи им да на прави начин обогате своје знање. 

Уз Велики атлас: Градови деца ће сазнати много занимљивих чињеница о 20 величанствених градова, начину живота у њима, модерним трендовима, али и историјским вредностима. Откриће неизмерно богатство градова широм света и многобројних светских култура. Уз ову књигу цела породица моћи ће да пропутује светом, посети различите континенте и открије модерни начин живота у многим градовима, али и историјске вредности и добро познате знаменитости. О некима су деца можда већ чула, али многе чињенице ће их потпуно очарати! Књига обилује живописним илустрацијама које обогаћују текст и које ће учинити да још више уживају на овом непоновљивом путовању. 
Кроз сафарије и излете међу небодерима сазнаћете да је за тестирање Бруклинског моста био потребан 21 слон, да се у Природњачком музеју у Лондону може провести ноћ у друштву тираносаура, да у Копенхагену можете пловити попут правих викинга, и да, ако се у Сеулу нађете у лифту, морате да притиснете слово Ф како бисте стигли до 4. спрата. Упустите се у јединствено путовање и упознајте се са невероватним атракцијама!

 

 

 

 

 

 

 

Богати животињски свет никада није био ближи и интересантнији, а све то захваљујући књизи Велики атлас: Животиње. Откријте многе занимљивости о животињама које насељавају све континенте. Да ли сте спремни за велико путовање у потрази за најнеобичнијим животињама на нашој планети? Пронаћи ћете их понаособ смештене у свом природном станишту. С једног на други крај света, преко глечера, савана, пустиња, шума и степа, открићете да арктички морски папагаји имају шарени кљун да би привукли женке, да перје ружичастих фламингоса своју боју дугује храни коју ове птице једу, да се ламе од напада бране пљувањем и још много тога. Овде ћете пронаћи мноштво детаља о различитим животињама који ће вас оставити без даха, као и живописне илустрације. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетите сајт www.vulkancic.rs и купите књиге Велики атлас: Градови и Велики атлас: Животиње, идеалан поклон за свако знатижељно дете.