Pretraži sajt

Идеалне књиге за радозналу децу: Мој атлас светских чуда и Мој атлас светских рекорда

26.
3.
2021.

Учење никада није било тако забавно и лако! Пред вама су књиге уз које одрастање и стицање нових знања постаје занимљиво и разиграно! Мој атлас светских чуда и Мој атлас светских рекорда су едукативне и креативне књиге намењене деци узраста од 5 до 7 година. Осим много занимљивих чињеница, деца ће у њима пронаћи налепнице и велики постер.

Ако сте спремни за непоновљиво путовање, сада је прави тренутак да се упустите у авантуру!

Баше дете ће захваљујући фасцинантним подацима и дивним илустрацијама у овим књигама обићи многе крајеве света и научити занимљиве чињенице на лак и забаван начин. Такође, упознаће се са невероватним рекордима и запамтиће их брзо и на једноставан начин. Забавиће се лепљењем налепница по великом постеру. Сазнаће невероватне податке о импресивним грађевинама и природним богатствима, о највишим планинама, најтоплијим и најхладнијим местима на нашој планети, чудноватим биљкама и животињама и још чудноватијим људима.

Мој атлас светских чуда и Мој атлас светских рекорда су књиге које ће вашем детету помоћи да развије визуелне и моторичке способности, као и меморију. Топле илустрације ће додатно приближити књиге малим читаоцима, а уз велики постер и налепнице учење се претвара у забаву.

Приуштите свом детету сате незаборавне игре, кроз коју ће стећи многа знања и проширити видике. Мој атлас светских чуда и Мој атлас светских рекорда можете поручити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs.