Pretraži sajt

Posebna pogodnost uz kupovinu nove knjige Amande Kvik!

11.
3.
2021.

Veliko iznenađenje za sve ljubitelje prepoznatljivih romana Amande Kvik! Jedna od najprodavanijih autorki bestselera Njujork tajmsa obradovala nas je novom knjigom – Galerija laži. Samo na sajtu www.vulkani.rs od 11. do 18. marta kupovinom ovog romana ostvarićete dodatnih 40% popusta za kupovinu druge knjige ove autorke. I to nije sve, tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Vivijan Brazijer nikada nije ni pomislila da život umetničkog fotografa podrazumeva pozive usred noći, da bi fotografisala užasna mesta zločina. Iako nije tako zamišljala svoju karijeru, zna da joj trenutni posao plaća račune. Nakon što je snimala na mestu ubistva slavne glumice, poslednje žrtve ubice kojem je štampa dala nadimak Ubica bodežom, Vivijan primećuje jezive sličnosti sa ubistvima prethodnih žrtava, detalje koje samo vešto oko fotografa može da primeti – detalje zbog kojih će i sama postati meta ubice. Nik Sandridž je oduvek mogao da vidi stvari koje drugi ljudi nisu, progonjen uznemirujućim snovima i vizijama. Njegov talenat, ili kako on to zove, njegovo prokletstvo, zajedno s njegovom mračnom prošlošću, učinili su ga povučenim ali i briljantnim istražiteljem, savršenim da čuva Vivijan. Njih dvoje će otkriti da je Ubica bodežom povezan sa najplemenitijom holivudskom elitom: moraće da zagaze u nemilosrdni svet lažnog sjaja i obmana kako bi otkrili ubicu kojeg ništa neće sprečiti da i njih doda u svoju galeriju ubistava.

Čitaoci širom sveta oduševljeni su romanima Amande Kvik, trilera sa ljubavnim zapletom koji se ne ispuštaju iz ruku dok se ne pročita i poslednja stranica.

Ne propustite ovu jedinstvenu vezanu kupovinu!

 

* Akcija važi samo na sajtu Vulkan izdavaštva i traje od 11. do 18. marta.

** Akcija se odnosi samo na romane Amande Kvik.