Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Nova Vulkan akcija – 4 knjige za 999 dinara!

9.
3.
2021.

Vulkan izdavaštvo je spremilo još jednu veliku akciju. Samo na sajtu www.vulkani.rs od 9. do 18. marta možete kupiti 4 fantastične knjige po ceni od 999 dinara! Odabrani, uzbudljivi i najtraženiji naslovi sada su na akciji koja se ne sme propustiti. Kako bismo kupovinu učinili još boljom i lakšom, za svaku porudžbinu u toku akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Ne gubite vreme, napravite pravi izbor za sebe ili nekog koga želite da obradujete knjigama koje će vam ulepšati proleće! Kompletan spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi imamo preporuku za vas.

Kad kažemo zbogom je senzualna i egzotična priča koja će vas ostaviti bez daha. Odustavši od beznadežne potrage za drugim rešenjem, Olivija pristaje na brak sa okrutnim Alisterom Šeldonom, sa kojim napušta Englesku i odlazi u Egipat, njegov dom i zemlju u kojoj je i sama provela detinjstvo. Iako nevoljno stiže u Aleksandriju, tamo pronalazi sreću na iznenađujućim mestima: ponovo je sa svojom sestrom, Klarom, od koje se odavno otuđila, i zaljubljuje se u naočitog konjičkog kapetana Edvarda Bertrama. Ali onda Klara nestaje sa jedne od najprometnijih ulica u gradu. Oliviji je rečeno da su njenu sestru oteli lopovi kako bi dobili otkupninu, ali ona je uverena da se još nešto krije ispod te priče.

Triler Salon tajni izabran je za jednu od najboljih knjiga 2016. godine u okviru Kolumbijske nacionalne nagrade. Kuća lepote je ekskluzivni salon za lepotu, a Karen je jedna od najboljih kozmetičarki. Njena uloga nije samo da depilira ili savršeno masira klijente. Ona im je i prijatelj koji zna sve njihove tajne. O implantatima u grudima, vikendima u Majamiju, razvodima, preljubama. O novcu, koji je Karen i više nego potreban. I to o cifri koju ona ne može da zaradi u salonu.

Bestseler popularne nauke Čovek, životinja i mašina plod je saradnje vrsnih naučnika, filozofa biologije i inženjera specijalizovanog za veštačku inteligenciju. Na interesantan i primamljiv način analizirali su mnoge segmente po kojima se životinje i mašine mogu upoređivati sa ljudskim bićima. Nakon sintetičkog pregleda sposobnosti životinja i mašina da uče, razvijaju savest, osećaju bol ili emocije, grade kulturu ili moral, autori detaljno objašnjavaju šta je to što nas povezuje. Proučavaju naš odnos prema njima i načine na koje nam one pomažu da mislimo. Uzbudljivo štivo koje istražuje ljudsku prirodu kroz prizmu najnovijih naučnih dostignuća.

Knjigu Hrono ishrana na francuski način napisao je Alen Delabo, začetnik hrono ishrane. Ovaj naslov namenjen je svima: bilo da ste visoki ili niski, punački ili mršavi, bilo da previše jedete ili da imate slab apetit, naučićete da jedete prirodno i tako postignete savršenu liniju. Ukoliko vam smeta što niste gospodari svoje linije, a ne možete da kontrolišete nezasitost kada je jelo u pitanju, ovo je pravi izbor za vas. Budući da je lako pridržavati se pravila hrono ishrane, biće dovoljno da naučite da verujete sebi kako bi vam ovaj novi način upravljanja ishranom veoma brzo izgledao prirodno i ostavio vam utisak da ste se celoga života baš tako hranili.

* Akcija traje od 9. do 18. marta i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

*** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 9. do 18. marta, potrebno je da poručite četiri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.