Pretraži sajt

Klub ubistava četvrtkom na prvom mestu top-liste Sandej tajmsa

11.
2.
2021.

Roman koji iz dana u dan fascinira čitaoce širom sveta svakako je Klub ubistava četvrtkom Ričarda Ozmana. Otkako je objavljen, obara sve rekorde i postao je neprikosnoveni bestseler.

Prošle nedelje, knjiga se našla na prvom mestu najprestižnije, najuticajnije i najstarije liste u Velikoj Britaniji, top-liste bestselera Sandej tajmsa. Svaki autor želi da njegovo delo dospe na ovaj spisak, a samo posebni imaju čast i privilegiju da se nađu u samom vrhu. Ričard Ozman i njegov debitantski roman Klub ubistava četvrtkom nalaze se na prvom mestu za prethodnu nedelju.

Na osnovu podataka koji se svake subote prikupljaju, ova lista predstavlja najtačniju procenu prodaje knjiga u Velikoj Britaniji na nedeljnom nivou.

Negde među zelenim brežuljcima Kenta, u mirnom i luksuznom kompleksu za stare, četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije. Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom pragu se dešava pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

Klub ubistava četvrtkom možete nabaviti u bilo kojoj Vulkan knjižari širom Srbije, kao i putem sajta Vulkan izdavaštva. Uverite se zbog čega je ova knjiga proglašena svetskom izdavačkom senzacijom.