Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nova Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

13.
1.
2021.

Na samom početku godine kojoj smo se svi radovali, Vulkan izdavaštvo je spremilo novu, izvanrednu akciju koja se ne sme propustiti! Iskoristite idealnu priliku i potražite u objektima Moj kiosk odabrane naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! Od 13. januara do 11. februara, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete nabaviti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara. Uživajte u hladnim zimskim danima uz jedinstvene Vulkanove romane!

Akcijom su obuhvaćeni odabrani romani Vulkan izdavaštva, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Roman Samo budi ovde Gijoma Musoa, najčitanijeg francuskog pisca u protekloj deceniji, ostaviće vas bez daha! Musoovi romani oduševljavaju čitaoce širom sveta, a ovaj je proglašen bestselerom zbog uzbudljive priče i jedinstvenog stila pisanja. Kao osmogodišnjak, Nejtan je, na trenutak mrtav, prošao kroz svetlosni tunel. Skočivši u jezero kako bi spasao jednu devojčicu, utopio se. Prestanak rada srca, klinička smrt. A zatim, ponovo, život. Dvadeset godina kasnije, Nejtan je postao jedan od najuspešnijih advokata u Njujorku. Zaboravio je na taj događaj iz detinjstva. Čak se i oženio Melori, devojčicom sa jezera. Međutim, Nejtan ne zna da oni koji se vrate više nisu isti... Napeto putovanje u nepoznate sfere koje se iščekuje s knedlom u grlu.

Italijanski i svetski bestseler Dečak od stakla fascinirao je ljubitelje trilera. Donato Karizi, jedan od najčitanijih italijanskih pisaca, pomerio je granice žanra i postavio nove standarde. Ne postoje tragovi, već znaci. Nema zločina, samo anomalija. A svaka smrt samo je početak. On je čovek koji nema više ništa – nema identitet, nema sećanje, ni ljubav ni mržnju – jedino svoj bes... I jedan skriveni talenat. Jer Markus je poslednji ispovednik: sveštenik koji je sposoban da otkrije anomalije i nazre niti od kojih je ispleteno svako ubistvo. Ali neke niti su toliko zapletene da možda čak ni on neće uspeti da ih rasplete. Roman autora svetskih izdavačkih senzacija pročitaćete u jednom dahu.

Francuski bestseler broj jedan Život je kratak kao san autorke Tereze Revaj idealan je za ljubitelje emotivnih priča smeštenih u turbulentan istorijski okvir. Rim, 1936. godine. Alisa Kliford, dopisnica Njujork herald tribjuna, svedoči Musolinijevom trijumfalnom povratku u Rim po osvajanju Abisinije. Upušta se u vezu sa Don Umbertom Ludovičijem, diplomatom bliskim fašističkoj vlasti i oženjenim porodičnim čovekom, ali žeđ za slobodom ne dopušta joj da podlegne zovu diktature. Dok otkriva zavere o kojima se šuška po hodnicima Vatikana i okrvavljenim ulicama Berlina, privlačnost koju oseća ka nemačkom novinaru problematične prošlosti izvlači na površinu davno zaboravljene bolne uspomene.

U objektima Moj kiosk pronaći ćete veliki broj popularnih, žanrovski različitih naslova Vulkan izdavaštva po jedinstvenim cenama.