Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

PRAZNIČNO DARIVANJE – Vulkan izdavaštvo i Ferrero Rocher poklon-akcija!

21.
12.
2020.

 

U mesecu darivanja najlepših poklona Vulkan izdavaštvo i Ferrero Rocher spremili su fantastičnu akciju! U svim Vulkan knjižarama širom Srbije, kupovinom dve od tri praznične knjige dobijate na poklon slatko iznenađenje kome niko ne može da odoli! Velika praznična akcija traje od 21. decembra do 10. januara 2021. godine. Naši verni čitaoci imaće priliku da uz specijalni literarni ugođaj uživaju u neponovljivom ukusu Ferrero Rocher kugli!

Knjiga Znakovi pored puta zauzima značajno mesto u bogatom opusu našeg nobelovca i predstavlja kapitalno delo srpske književnosti. Na svakoj stranici pisac nas uverava da su svi predeli koje otkrijemo i sva lica koja susretnemo znaci da život nije ništa drugo do neprestana potraga za sobom. Ivo Andrić je na jednom mestu u ovoj knjizi napisao kako oseća da se za svakog od nas, u samom trenutku našeg rođenja, plete zamka, malena i tanka, koja raste uporedo s nama i jača s našim godinama, pomera se za nama kao naša senka i čeka nas svuda. Pred vama je najnovije izdanje Andrićevog dela koje nam pojašnjava tajne i otkriva nedokučive životne mudrosti, u tvrdom povezu i modernog dizajna. Poklonite nekome koga volite knjigu kojoj će se uvek vraćati.

Žao mi je, nisi moj tip je knjiga koju ćete želeti da pročitate hiljadu puta: romantična, duhovita, puna iznenađenja. Sara i Teo su potpuno različiti. Ona je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasični plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi.

Kako da dobijete ono što želite i želite ono što imate, knjiga iz žanra popularne psihologije, promeniće vaš pogled na svet. Tajna povećanja moći da dobijete ono što želite leži u tome da osetite svoje negativne emocije kad ne dobijete ono što želite, a onda da ih se oslobodite. Ukoliko naučite da se oslobodite negativnih osećanja, ostaje vam da osećate samo prave želje. Povezivanjem sa svojom istinskom prirodom, ponovo ćete steći moć da stvorite ono što želite i želite ono što imate. Ne odbijajte i ne odlažite akciju zato što pogrešno verujete da niste spremni. Pokrenite se kako bi potekla energija koja vam pomaže da uradite ono što morate. Ništa ne gradi uspeh kao uspeh!

Akcija traje dok traju zalihe, zato budite brzi, posetite omiljenu Vulkan knjižaru i na vreme obezbedite ovaj jedinstveni poklon-paket. Obradujte sebe ili nekog koga volite i uživajte u praznicima u originalnim poklonimna i jedinstvenim knjigama.

 

* Akcija traje od 21. decembra do 10. januara, odnosno dok traju zalihe.

** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne zaračunava.

*** Akcija važi u svim Vulkan knjižarama širom Srbije.