Pretraži sajt
%
×
DAN ZALJUBLJENIH - 50 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Novi roman proslavljene turske spisateljice: Sofra porodičnih tajni

04.12.2020.

Sofra porodičnih tajni, novi roman savremene turske spisateljice Defne Suman, oduševiće čitaoce koji uživaju u dubokim, kompleksnim pričama sa uzbudljivom istorijskom pozadinom. Priča o skrivenim identitetima, porodičnim tajnama i velikoj ljubavi, ali i o zaboravljenoj istoriji Turske, ostaviće vas bez daha.

U staroj kamenoj rezidenciji na Bujukadi, usred živopisnih plaža i bazara, porodica se okuplja da proslavi stoti rođendan bake Širin, čuvene umetnice koja se proslavila u Francuskoj, egzotične žene u koju je čitav Pariz bio zaljubljen. Gosti su unuci Nur i Fikret, Fikretova kćerka Selin i Nurin bivši ljubavnik, novinar Burak. Tu je i Sadik Usta, stari porodični prijatelj i sluga. Za stolom se polako otkrivaju razlike i sukobi između stare i nove generacije, a Fikret nestaje nakon napetog doručka, uveren da Širin i Sadik Usta godinama kriju veliku tajnu i da porodica ne može da nađe mir sve dok ona ne bude otkrivena.

Gardijan je knjigu Sofra porodičnih tajni nazvao veličanstvenom sagom, a vi je možete kupiti klikom na link www.vulkani.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara