Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Roman o najmračnijim tajnama ljudskog uma: Zora u crnoj šumi

17.
11.
2020.

Istražite dubine ljudske psihe i njene najmračnije strane u napetom trileru Paola Roversija Zora u crnoj šumi!

U šumi koja guta svojim moćnim jelama varošice regije Baden-Virtemberg, na Badnje veče 1994. godine, inspektor Jirgen Fišer biće svedok scene koju neće zaboraviti do kraja života. Sneg je iznenada prestao, i u dubokoj tišini koja ga je okruživala, pred njegovim očima pojavio se proplanak, savršen krug među jelama, a u njegovom centru crvena barica.

Posle mnogo godina, briljantni psihijatar Rebeka Stark osmislila je inovativni sistem za lečenje opsesija i najtežih zavisnosti. Metoda Stark je toliko efikasna da njen nekadašnji pacijent, ruski tajkun Grigorij Ivanov, odlučuje da joj poveri upravljanje Sanrajzom, prvom u nizu klinika rasutih širom planete. Klinika se nalazi u Italiji, u Apuliji, u staroj seoskoj kući okruženoj poljima i maslinjacima. Sedam izabranih kandidata iz različitih zemalja živeće tu kao mala izolovana zajednica. Pacijenti počinju misteriozno da nestaju, i dok kiša danima ne prestaje, počinje zlokobna igra ubijanja.

Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje roman Paola Roversija. Zora u crnoj šumi je dosad prevedena u Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Sjedinjenim Državama. Knjiga će bez sumnje osvojiti sve poštovaoce Donata Karizija, Ilarije Tuti, Sandronea Dacijerija.

Zora u crnoj šumi se čita u jednom dahu“, navodi Thrillercafe.it.

Fantastični roman Zora u crnoj šumi koji pomera granice može biti vaš klikom na link www.vulkani.rs