Pretraži sajt
%
×
DAN ZALJUBLJENIH - 50 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Neverovatan popust na odabrane naslove povodom Svetskog dana muškaraca

17.11.2020.

U celom svetu 19. novembra obeležava se Svetski dan muškaraca, a Vulkan izdavaštvo tim povodom organizuje fantastičnu akciju!

Samo u četvrtak 19. novembra, ne propustite neverovatan popust od čak 35% na odabrane naslove namenjene jačem polu! Klikom na sajt www.vulkani.rs bićete u prilici da, po ceni sniženoj za 35% u odnosu na redovnu, kupite knjige koje su oduševile mušku čitalačku publiku!

Dragi muškarci, iskoristite svoj dan i obogatite ga najboljim i najkvalitetnijim knjigama, a mi vam dajemo predlog.

Autor bestselera Autostoperski vodič kroz galaksiju, Daglas Adams, napisao je knjigu koja je oduševila čitaoce širom sveta, Dirk Džentli omnibus. Dirk Džentli je detektiv – pa, recimo, neka vrsta detektiva. Postoji duga tradicija velikih i slavnih detektiva, ali Dirk Džentli njoj ne pripada. On sam sebe naziva holističkim detektivom, a povrh svega, veruje u fundamentalnu prepletenost svega postojećeg. Šerlok Holms je jednom zgodno primetio da kada sve odbacimo kao nemoguće, ono što nam ostane, ma koliko bilo neverovatno, mora biti istina. Dirk Džentli, međutim, ne voli da eliminiše nemoguće. U Holističkoj detektivskoj agenciji Dirka Džentlija, jednostavna potraga za nestalom mačkom dovešće do otkrića dva duha, ptice dodo, električnog monaha koji veruje da je svet ružičast, ali i užasne tajne koja preti da dovede do preranog kraja čovečanstva.

Seren Svejstrup, majstor trilera, svojom jedinstvenom veštinom pisanja hipnotisao je čitaoce širom sveta jednom od najčitanijih knjiga 2019. godine u svetu i kod nas - Čovek od kestena. Roman je proglašen za jednu od najboljih i najjezivijih knjiga ovog žanra, preveden je na više od petnaest jezika, prodat u višemilionskom tiražu, a u Srbiji, u izdanju Vulkan izdavaštva, bio je najčitanija knjiga u 2019. godini. Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je nestala godinu dana ranije i koju su smatrali mrtvom.

Za knjigu Džentlmen Foresta Lea, Vašington post je napisao: Urnebesno duhovita i originalna knjiga koja garantuje sjajnu zabavu“. Kada Lajonel Sevidž, slavni pesnik viktorijanskog Londona, usled rasipništva ostane bez prebijene pare, odlučuje da se oženi prelepom i bogatom Vivijen Lankaster zbog njenog novca. Međutim, zato što je u brak ušao iz koristi, a ne iz ljubavi, Sevidž više ne može da piše. Jer pesnici treba da sanjare i plešu na mesečini i beznadežno vole! U trenutku rastrojstva, slučajno sreće đavola – ljubaznog džentlmena koji se pojavljuje na jednoj od zabava koje Sevidž prezire. Krajnje neobična situacija prerasta u iznenađujuće prijatan razgovor o poeziji, prijateljstvu i braku. Ali kada je zabava gotova, Vivijen nestaje, a pesnik sa užasom otkriva da je sasvim slučajno prodao suprugu mračnom gospodaru. Najednom ponovo zaljubljen u Vivijen, kreće u spasilačku misiju kako bi je vratio iz pakla, zajedno sa družinom neobičnih pomagača.

Idealna knjiga za fanove epske fantastike – Obećanje krvi! Prva knjiga trilogije ostaviće vas bez daha! Nakon puča, feldmaršal Tamas poslao je korumpirano plemstvo na giljotinu i usrećio gladni narod. Ali time je izazvao rat sa Devet nacija i unutrašnje nemire, i navukao na sebe bes fanatika rojalista i pohlepnih saveznika: crkve, radničkih sindikata i plaćenika. Zbog toga je primoran da se osloni na dva moćna barutna maga: Tanijela, briljantnog strelca, i Adamata, penzionisanog policijskog inspektora, čija će lojalnost biti na probi.Dok pretnje stižu sa svih strana, počinju da kruže priče o proročanstvima koja predskazuju smrt i uništenje, stare legende o bogovima koji se bude da bi hodali zemljom, u koje nijedan obrazovan čovek ne veruje. A možda bi trebalo…U neobičnom svetu u kom se prepliću magija i tehnologija, može li neko da se usprotivi čarobnjacima koji mogu da kontrolišu barut i metke?

Ne propustite jedinstvenu priliku da po ceni smanjenoj za 35% kupite knjige uz koje ćete najbolje iskoristiti slobodno vreme ove jeseni.

Spisak naslova koji su na akciji tokom Svetskog dana muškaraca:

 NaslovAutor
1Čovek od kestenaSeren Svejstrup
2Đakomo KazanovaMateo Strukul
3Dalas '63 TPStiven King
4Deca ponoćiSalman Ruždi
5DijableroFransisko Hagenbek
6Dinastija Mediči: U ime vladaraMateo Strukul
7Dirk Džentli omnibusDaglas Adams
8Dr SleepStiven King
9Dvostruka igraKristina Kovač
10DžentlmenForest Leo
11Edgar Alan Po i zagonetka iz kutijeKaren Li Strit
12Epitaf za špijunaErik Ambler
13Fukoovo klatnoUmberto Eko
14Gde zlo spavaDario Korenti
15HemičarStefeni Majer
16Hram i ložaMajkl Bejždent i Ričard Li
17Italija na Džejmijev načinDžejmi Oliver
18Iz minimalnog dnevnikaUmberto Eko
19Kako uživati u životu i posluDejl Karnegi
20Kari MoraTomas Haris
21KihotSalman Ruždi
22KošmarLaš Kepler
23Kosmos VKarl Sagan
24Kratka povest vremena TPStiven Hoking
25Kratki odgovori na velika pitanjaStiven Hoking
26Kuća glasovaDonato Karizi
27Lovac na zečeveLaš Kepler
28Majstor i MargaritaMihail Bulgakov
29MarionetaDanijel Kol
30Mavrov poslednji uzdahSalman Ruždi
31Moć pozitivnog mišljenja VNorman Vinsent Pil
32Moć pozitivnog življenja VNorman Vinsent Pil
33Moja pričaEnco Ferari
34Moram da znamKaren Klivland
35Mornar na konjuIrving Stoun
36Mrtva zonaStiven King
37Na kolenimaMats Olson
38Na nišanuTejlor Adams
39Najveća misterija na svetu VOg Mandino
40Najveće čudo na svetu I i II VOg Mandino
41Nasleđe SkarlatiRobert Ladlam
42Noć mi te uzimaDonato Karizi
43Noćni lovacRobert Brindza
44Nulti brojUmberto Eko
45Obećanje krviBrajan Maklelan
46Okruženi idiotimaTomas Erikson
47Ostrvo dana pređašnjegUmberto Eko
48Peto godišnje dobaN.K. Džemisin
49Pljačka vekaJonas Bonijer
50Pod budnim okomBari Ajzler
51Pod grimiznim nebomMark Salivan
52Praško grobljeUmberto Eko
53Pravila više ne važeDžon Sendford
54Rođen da ubijeDž. D. Barker
55SelfiJusi Adler-Olsen
56Smrt bez imenaSantjago Nazarijan
57Sveta krv, Sveti gralLinkoln, Bejdžent i Li
58Tajne uspeha i sreće VOg Mandino
59Tamo gde rakovi pevajuDelija Ovens
60Tihi pacijentAleks Majklidis
61Tlo pod njenim nogama TPSalman Ruždi
62To TP filmska koricaStiven King
63Trajno zabeleženoEdvard Snouden
64Tri pitanjaDon Migel Ruis i Barbara Emris
65TrinaestStiv Kavana
66U tamnoj dubiniRobert Brindza
67Ugovor PaganiniLaš Kepler
68Vladar iz senkeDonato Karizi
69Zelena milja TPStiven King
70Žrtva 2117Jusi Adler-Olsen

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara