Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Neverovatna akcija Vulkan izdavaštva, 3 knjige za 987 dinara!

9.
11.
2020.

Od 9. do 18. novembra bićete u prilici da putem sajta www.vulkani.rs kupite 3 knjige za 987 dinara! Ne propustite ovu fantastičnu priliku i ispunite sebi želju samo jednim klikom na link!

Obojte ovu jesen sjajnim knjigama Vulkan izdavaštva! Hladne dane provedite uz romane koji će zagrejati vaša srca!

Ukoliko ste neodlučni, imamo nekoliko predloga za vas.

 

Izvanredan roman francuskog pisca Gijoma Musoa Vrati mi se oduševiće i čitaoce sa najistančanijim ukusom. Itan ima neverovatna dvadeset četiri sata da promeni čitav život, ili da ga zauvek izgubi... Jednog jutra dobiće pozivnicu za venčanje žene koju je nekada davno voleo, ali koju je ostavio kako bi se posvetio karijeri. Sada je jedan od najboljih psihijatara na Menhetnu – bogat, poznat, ali strašno usamljen. Ipak, odlučuje da ispravi grešku iz prošlosti i ponovo osvoji Selin. Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio?Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio? Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio? Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio?

Idealno štivo za čitateljke – svetski bestseler Stefani Kliford Zvezda padalica. Ivlin se već dugo oseća kao autsajder u svom privilegovanom okruženju i umorna je od života u senci visokog društva Menhetna. Kada dobije priliku da radi za elitnu društvenu mrežu, neku vrstu Fejsbuka za multimilionere, hrabro će zakoračiti u glamurozni svet snobova i otvoriti zlatni kavez maminih i tatinih mezimaca iz najskupljih škola. Ubrzo će ploviti obećanom zemljom mondenskih letnjikovaca, kantri klubova i zabava zatvorenog tipa, opijena bogatstvom i uticajem najmoćnijih ljudi Njujorka. Ipak, takav život ima svoju cenu.

Bestseler broj jedan i planetarni fenomen Seks i grad uvek je dobra preporuka i knjiga kojoj se rado vraćamo. Upoznajte Keri, tipičnu mladu spisateljicu koja traži pravu ljubav na pogrešnim mestima... Upoznajte gospodina Zverku, uspešnog biznismena koji srlja iz veze u vezu... Samantu Džouns, uspešnu „ženu na testosteronu“ u ranim četrdesetim godinama, koja na seks gleda kao muškarci... da ne pominjemo „Psiho-mame“, „Bicikliste“, „Međunarodne lujke“, „Šetače manekenki“ i ostale Njujorčane koji su inspirisali jednu od najgledanijih i najnagrađivanijih TV serija našeg vremena.

*Ukoliko poručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije od 9. do 18. novembra potrebno je da odaberete tri knjige sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 2000 dinara, na teritoriji Srbije. Takođe, tokom trajanja pomenute akcije, popust od dodatnih 10% na kupovinu tri knjige ne važi, dakle krajnja cena je 987 dinara.