Pretraži sajt

Fantastičan start Vulkanovog sajma knjiga!

19.
10.
2020.

Juče je počela manifestacija koju su zaljubljenici u pisanu reč iščekivali s velikim nestrpljenjem – Vulkanov sajam knjiga! Događaj koji objedinjuje najbolje i najčitanije knjige i autore, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti i knjige za najmlađe, na zadovoljstvo čitalaca širom Srbije startovao je u svih 28 knjižara Vulkan, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), i trajaće do subote, 24. oktobra!

Pored neverovatnih akcija i popusta na knjige i gift program, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% su snižene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Najveći hitovi, za odrasle, tinejdžere i najmlađe čitaoce, najnagrađivaniji naslovi i najprodavaniji romani i knjige mogu biti vaši ukoliko se odlučite za neku od fantastičnih akcija koje vam predstavljamo. SPISAK AKCIJA VULKANOVOG SAJMA KNJIGA  POGLEDAJTE PUTEM LINKA: LINK.

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua GalaDoncaféPodravkaHalls žvakeCineplexxČešalj & MakazeFizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!