Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Neverovatni popusti na Vulkanovom sajmu knjiga!

12.
10.
2020.

U okviru prvog Vulkanovog sajma knjiga, koji će biti održan od 18. do 24. oktobra u svim Vulkan knjižarama (28 lokacija širom Srbije) i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)Vulkan izdavaštvo svim ljubiteljima knjige i svojim vernim čitaocima predstavlja veliki broj naslova stranih i domaćih autora.

Pored najnovijih izdanja, najvećih hitova svetske i domaće književne scene, bestselera, romana nagrađivanih autora i najlepših knjiga za najmlađe, očekuju vas i fantastični popusti. Vulkan izdavaštvo se potrudilo da svako dođe do svoje omiljene knjige!

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bićete u prilici da kupite najnovije hitove Vulkan izdavaštva po cenama sniženim za 30%, kao i najčitanije knjige Vulkančića u 2020. godini! Pojedinim naslovima će cena biti snižena i do čak 60% u odnosu na redovnu!

Na 28 lokacija širom Srbije, u svim knjižarama Vulkan ljubiteljima pisane reči biće omogućen popust na sve knjige i gift program, u iznosu od 20% u odnosu na redovne cene! Ukoliko se čitaoci odluče za kupovinu 3 ili više knjiga, biće im obračunat dodatni popust od 10%!


I to, naravno, nije sve!

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% biće umanjene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunavaće se dodatnih 10% popusta!

Vulkan izdavaštvo mislilo je na svoje čitaoce i prijatelje bez čije podrške i poverenja ne bi bilo lider na ovim prostorima! 

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua Gala, Doncafe, Podravka, Cineplexx, Češalj & Makaze, Fizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Uživajte u najboljim knjigama po najpristupačnijim cenama!