Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa Moja mračna Vanesa u prodaji!

30.
9.
2020.

Roman Moja mračna Vanesa oduševio je čitaoce širom sveta! Prevedena na više od trideset jezika, ova knjiga odmah je postala omiljena ljubiteljima interesantnih i škakljivih tema. Moja mračna Vanesa za kratko vreme postala je hit u svetu i jedan od omiljenih bestselera.

Suočena sa prvim teškoćama u životu, ali ambiciozna i željna da što pre odraste, Vanesa Vaj pohađa drugu godinu prestižne srednje škole kada ulazi u začaranu aferu sa Džejkobom Strejnom, magnetski privlačnim profesorom književnosti.

Skoro dvadeset godina kasnije, sa talasom optužnica protiv moćnih muškaraca, stari gresi dolaze na naplatu. Nekadašnja studentkinja optužila je Strejna za seksualno zlostavljanje i očekuje od Vanese da učini isto. Vanesa je užasnuta, jer je njena veza sa Strejnom bila ljubav. U to je sigurna. Ipak, crv sumnje nagriza joj sećanja i ona počinje da preispituje uspomene, da razmišlja o svemu što se dogodilo, da ponovo definiše ljubavnu priču koja se zapravo nikada i nije završila i koja je obeležila njeno postojanje, njen život. Da li je zaista bila žrtva, i to samo jedna od mnogih? Pred njom je nemoguć izbor: da li da ostane nema, čvrsta u uverenju da je svojevoljno ušla u tu mladalačku vezu, ili da drugačijim očima sagleda sebe i svoju prošlost?

Ali kako da se odrekne svoje prve ljubavi, čoveka koji ju je promenio iz korena i bio uvek prisutan u njenom životu? Da li je moguće da zapravo uopšte ne poznaje muškarca kojeg je toliko volela kao devojka i koji se kleo da obožava samo nju?

„Bolna zbunjenost i najdublje izopačenosti moći: roman koji definiše jednu epohu.“ – People

Moja mračna Vanesa je roman koji će vas ostaviti bez daha, a vaš može biti već danas, kupovinom putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.