Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Упустимо се у нову авантуру са Исидором Мун!

15.
9.
2020.

Јединствена Исидора Мун, девојчица која је због своје посебности освојила срца читалаца широм света, позива вас у нову авантуру: Исидора Мун иде на екскурзију!
У свету пуном црно-белих подела и супротности, како је бити неко ко није направљен по таквом калупу? Серијал књига о Исидори Мун, девојчици која је пола вила, пола вампир, откриће вам све лепоте прихватања себе онаквим какви јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Исидора швата да припадање различитим световима може бити и те како забавно!

Књига Исидора Мун иде на екскурзију до сада је преведена на 29 језика и део је омиљеног серијала чији су јунаци допадљиви, а догодовштине необичне. Чаробне илустрације ће додатно помоћи најмлађим читаоцима да се поистовете са Исидором Мун и осталим другарима док се упуштају у несвакидашње, духовите авантуре.

Исидорини другари из школе су помало престрашени јер иду на екскурзију у мистериозни стари замак – шта ако виде духа? Исидорин задатак је да им покаже да појаве које изгледају страшно на први поглед понекад имају и своју другу, лепшу страну.

Књигу Исидора Мун иде на екскурзију можете купити већ данас путем сајта www.vulkancic.rs или у омиљеној Вулкан књижари и на тај начин оплеменити библиотеку вашег малишана.