Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Triler koji „zakucava“ svoje čitaoce: Lanac

9.
9.
2020.

Triler koji je čitaoce širom sveta ostavio bez daha! Lanac je najnapetija knjiga koju ćete pročitati ovog leta! Kako navodi Entertejnment vikli, roman koji oštro preispituje očaj roditelja.

Primili ste poziv s nepoznatog broja: vaše dete je oteto. Ako želite ponovo da ga vidite, moraćete da otmete tuđe dete. Ali to nije sve, pustiće ga tek kada roditelji deteta koje ste vi oteli takođe otmu nečije dete. Ako se Lanac ne nastavi, vaše dete platiće najgoru cenu... Sada ste i vi deo Lanca. Niste prvi, a sigurno ne ni poslednji.

Jednog sasvim običnog dana, Rejčel Klajn dobija poziv s nepoznatog broja: ženski glas je obaveštava da je njena kćerka Kajli oteta. Ako želi ponovo da je vidi, mora da plati otkup, a onda i da pronađe drugo dete koje će sama oteti. Nije reč o običnoj otmici: otmičar je majka čiji je sin odveden, a ako Rejčel ne uradi kako joj je rečeno, dečak će umreti. Sada su obe deo Lanca, genijalno osmišljene šeme jednostavnih pravila i nemogućih moralnih izbora, iza koje se kriju zločinački umovi koji znaju da će roditelj učiniti sve za svoje dete. A otmica je samo početak.

Lanac je knjiga za ljubitelje napetih psiholoških trilera sa šokantnom završnicom. Svetska književna senzacija o kojoj svi pričaju obara sve rekorde!