Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Najjači čovek na svetu otkriva nam tajne uspeha: Da, želim da smršam

5.
7.
2020.

Milan Jovanović, dvostruki prvak sveta i osvajač najvećih i najznačajnijih priznanja i medalja u pauerliftingu, novom knjigom Da, želim da smršam pomoći će svima koji su se odlučili za zdrav način ishrane i života.

Od sutra sam na dijeti. Od sutra ne jedem slatkiše. Od sutra ću početi da treniram. Koliko puta ste izgovorili neku od ovih rečenica, a posle samo sedam dana odustali od „najbolje verzije sebe“, jer ste se pomirili s tim da je „novo sutra“ ipak daleko? Posle petanest dana daleko postaje predaleko, a kad prođe mesec, ponovo se nalazite u začaranom krugu, i to sa nekoliko novih kilograma.

U knjizi Da, želim da smršam sublimirano je višedecenijsko znanje i iskustvo vrhunskog sportiste i fitnes instruktora. Odgovore na sva pitanja i nedoumice u vezi sa zdravim načinom ishrane i života pronaći ćete u ovoj knjizi.

Milan Jovanović Strongmen uspešno radi s brojnim klijentima, svakodnevno na društvenim mrežama pomaže ljudima da se osećaju bolje, a sada je napisao i knjigu koja se može nazvati pravim priručnikom za kvalitetniji život.

Više nema izgovora! Iz svoje fotelje putem sajta www.vulkani.rs naručite knjigu Da, želim da smršam ili je kupite u omiljenoj Vulkan knjižari već danas!