Pretraži sajt

Нове авантуре једне посебне девојчице!

3.
7.
2020.

Јунакиња која је одушевлила најмлађе читаоце широм света сада се упушта у нову незаборавну авантуру – Исидора Мун иде у луна-парк!

За ваше малишане који се кроз књигу упознају са невероватним световима, бајковитим и магичним јунацима, а пре свега уче о животу имамо дивне вести! Већ данас можете обрадовати свог малог читаоца књигом коју ће одмах заволети: Исидора Мун иде у луна-парк чувене списатељице Харијет Манкастер.

Исидора Мун је посебна јер је другачија. Њена мама је вила, њен тата је вампир, а она је и једно и друго. Исидора је веома узбуђена због своје прве посете луна парку, али када тамо стигне, шватиће да то уопште није тако магично место као што се надала. Међутим, замах вилинског штапића или мало чаробног напитка могу учинити луна-парк заиста спектакуларним!

Исидора ће нас својом посебношћу и ведрином научити да не постоји ништа узбудљивије него бити јединствен и прихватити себе какви јесмо.

Књигу Исидора Мун иде у луна-парк, која ће вас развеселити и научити многим тајнама детињства, можете наручити путем сајта www.vulkancic.rs или купити у омиљеној Вулкан  књижари већ данас!