Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Na nišanu, novi roman Tejlora Adamsa, može biti vaš već danas!

3.
7.
2020.

Od autora bestselera koji fasciniraju svojim zapletima i nepredvidim obrtima stigla nam je uzbudljiva priča o savršenoj zasedi i paru koji traži novi početak. Neizvesnost i napetost, dodatni adrenalin! Na nišanu – neponovljiv triler koji ćete čitati više puta!

Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave s namerom da započnu novi život. Kad im se automobil iznenada pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Misliće da su ovi događaji samo maler sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Novi psihološki triler Tejlora Adamsa, koji je oduševio čitaoce širom planete, možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.