Vulkan Izdavastvo | Knjiga | JA SAM MALA BUNTOVNICA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  | 

ELENA FAVILI je nagrađivana novinarka i preduzetnica u oblasti medija. Radila je za časopise Kolors, Maksvinis, RAI, Il post i La republika, a rukovodila je i digitalnim stanicama vesti s obe strane Atlantika. Magistar je lepih umetnosti iz oblasti semiotike na Bolonjskom univerzitetu (Italija) i studirala je digitalno novinarstvo na Berkliju. Sa Frančeskom Kavalo je 2011. godine stvorila prvi ajped-časopis za decu, Timbuktu magazin. Osnivač je i direktor Timbuktu labsa. Priče za laku noć za male buntovnice je njena peta knjiga za decu.FRANČESKA KAVALO je već objavljivana književnica i nagrađivani pozorišni režiser. Magistar je lepih umetnosti iz oblasti pozorišne režije u Školi dramskih umetnosti Paolo Grasi u Milanu (Italija). Kao strastveni dru­štveni ... Pročitaj više

JA SAM MALA BUNTOVNICA

Oblast: Glavni sajt
ISBN: 978-86-10-02794-5
Format: 148 x 210
br. str.: 224
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 1.490,00 DIN
Na sajtu: 1.192,00 DIN
Ušteda: 298,00 DIN

Ilustrovani dnevnik Ja sam mala buntovnica sadrži stotinu aktivnosti i inspiracija je za devojčice širom sveta da sanjaju velike snove, imaju visoke ciljeve i da se za njih bore! Knjiga koja donosi uzbudljiv osećaj da na svetu ništa nije nedostižno zasigurno će se dopasti svim čitateljkama koje su prethodno uživale i u Pričama za laku noć za male buntovnice.

Nacrtaj sebe kako se penješ planinom, pišeš ljubavna pisma svojim omiljenim delovima tela i planiraš revoluciju. Kao savršen pratilac serijala knjiga Priče za laku noć za male buntovnice, Ja sam mala buntovnica je ilustrovani dnevnik u kome se nalazi sto aktivnosti osmišljenih da pomognu devojčicama da neguju svoj buntovnički duh.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar