LICE BEZ IMENA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

LICE BEZ IMENA
Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01851-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica

LICE BEZ IMENA

Džad Stivens je psihoanalitičar koji se suočava s najtežim slučajem u životu i karijeri. Ako ne uspe da prodre u um ubice, biće uhapšen zbog ubistva, ili i sam ubijen…

Dvoje ljudi, blisko povezanih sa doktorom Stivensom, već je ubijeno. Hanson je umro brzo, dobio je nož u leđa. Kerol je bila sledeća, ali njena je smrt bila spora i mučna. Da li je za to odgovoran neko od njegovih pacijenata? Poremećena osoba opterećena sopstvenim psihozama? Neurotičar gonjen svojim demonima? Ko je taj misteriozni egzekutor na ubilačkoj misiji? Pre nego što ubica ponovo napadne, Džad mora da strgne masku nevinosti koju zlikovac nosi, istraži njegove emocije, strahove i želje – i otkrije lice koje se krije ispod nje…

Ali kome može da veruje? Privatnom detektivu kojeg je unajmio, ili policajcima koji ga čuvaju? Ili prelepoj i tajanstvenoj novoj pacijentkinji, ženi koja mu je ukrala srce?
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 799,00 DIN  | na sajtu:
639,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Natasa Bogdanovic
Irena, netacno. Naslov originala je "Golo lice". Tako je Norino "Srce od stakla" zapravo "Svedok", a "Ponovo svoja" ustvari "Lazov"...No, to nije bitno, bitno je da Vulkan objavljuje nase omiljene naslove i da su inovativni i da imaju uvek za svakog po nesto ! :)
Katarina Teofilovic
Bilo bi zaista lepo kada bi malo brze objavljivali Seldonove knjige s obzirom da su vec postojale po bibliotekama i da hrvati imaju 4 vise od nas.
Irena O. Nešić
Originalni naslov knjige je "Bojiš li se mraka?"
O AUTORU
SIDNI ŠELDON rođen je 1917. u Čikagu. Jedan ... >>>