Pretraži sajt

PRIČE PUNE SMEHA: TAJANSTVENI KRADLJIVAC DRAGOCENOG JAJETA

15.08.2022.

ISBN: 978-86-10-04418-8

Format: 142x186

Br. str.: 128

Pismo: Ćirilica

Povez: Mek

Žanr: Dečji romani

 

Dragi mišići, jeste li čuli za moje knjige? Te priče su nežnije od mocarele, ukusnije od grijera, slasnije od gorgonzole… Baš brkate priče, časnu reč vam daje Džeronimo Stilton.

U Mišogradu se slavi Dan proleća! Organizuju se potraga za blagom i poslastičarsko takmičenje u pravljenju najboljeg jajeta. Moj rođak Trapola namerava da učestvuje… a ja ću mu biti pomoćnik!     

 

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na preko 50 jezika, a prodate su u preko 175 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš.“ Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara