Pretraži sajt

MISLITE KAO ŠERLOK HOLMS

Karlo Karcan, Sonja Skalko
06.09.2021.

ISBN: 978-86-10-03968-9

Format: 170 x 217

br. str.: 96

povez: mek

Pismo: ćirilica

Upustite se u detektivsku avanturu koja počinje u Ulici Bejker kod broja 221B i budite desna ruka Šerloku Holmsu dok rešava slučajeve koji su za druge nerešivi.

Analizirajući neke avanture slavnog detektiva, saznaćete kako funkcioniše njegov um i odakle potiče njegova genijalnost, a kroz specifičan način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.

Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Šerlok Holms je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih detektiva svih vremena.

 

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn i Šerlok Holms. Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine deteta, pospešuje se njihova kreativnost i podstiču se na stalnu zapitanost i radoznalost.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara