Pretraži sajt
%
×
DOMAĆI AUTORI - POPUSTI DO 50%
dana sati minuta sekundi

PONOĆNA BIBLIOTEKA

Met Hejg
3.
8.
2022.

ISBN: 978-86-10-04414-0

Format: 142x205

Br. str.: 288

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Žanr: Drama

 

JEDNA BIBLIOTEKA.

BESKONAČNO MNOGO ŽIVOTA.

Negde izvan granica poznatog univerzuma postoji biblioteka u kojoj se nalazi beskonačno mnogo knjiga, od kojih svaka pripoveda priču o drugačijoj stvarnosti. U jednoj knjizi je vaš trenutni život, dok su u ostalim životi koje ste mogli da imate da ste u nekom trenutku napravili drugačiji izbor. Mada se svi povremeno pitamo kako bi naš život izgledao da smo nešto uradili drugačije, šta bi se desilo kad biste dobili priliku da posetite tu biblioteku i da to lično proverite? Da li bi neki od tih drugih života zaista bio bolji?

Nora Sid se nalazi pred sudbinskom odlukom. Suočena sa mogućnošću da svoj trenutni život zameni za neki drugi, da svoju karijeru usmeri u drugom pravcu, da iznova oživi raskinute veze, da ostvari mladalački san, Nora će na čudesnom putovanju kroz Ponoćnu biblioteku morati da zaviri duboko u sebe kako bi pronašla odgovor na pitanje šta je zapravo to što naš život čini istinski ispunjenim i vrednim življenja.

 

„Između života i smrti postoji jedna biblioteka, i u toj biblioteci su police koje se pružaju u beskraj. Svaka knjiga pruža ti šansu da iskusiš neki drugi život koji si mogla da proživiš. Da vidiš kako bi stvari izgledale da si napravila drugačije izbore… Da li bi nešto uradila drugačije kad bi dobila šansu da poništiš stvari zbog kojih se kaješ?“

Trenutno nema komentara