Pretraži sajt

SOBARICA

Nita Prouz
20.01.2022.

 

ISBN: 978-86-10-04177-4

Format: 145x205

Br. str.: 272

Pismo: Latinica

Povez: Mek

 

 

Ja sam vaša sobarica.

Znam mnogo toga o vama.

Vaše tajne. Vaš prljavi veš.

Ali šta vi znate o meni?

 

Moli Grej je jedna sasvim posebna devojka. Nema razvijene socijalne veštine i pogrešno shvata namere drugih ljudi. Svet joj je tumačila baka i pretvarala ga u jednostavna pravila prema kojima je mogla da se upravlja. Otkako je ostala bez bake, primorana je da se sasvim sama snalazi u ovom izuzetno komplikovanom svetu. Posvećena je svom poslu hotelske sobarice – njen jedinstveni karakter, uz opsesivnu ljubav prema čišćenju i propisanim pravilima ponašanja, čini je idealnom za ovaj posao. Svakog jutra sa užitkom oblači čistu uniformu, puni kolica minijaturnim sapunima i bočicama šampona i vraća gostinske sobe u hotelu Ridžensi grand u savršeno stanje.

Ali Molin uredan život okreće se naglavačke onog dana kada uđe u apartman ozloglašenog i bogatog Čarlsa Bleka i zatekne sobu u neredu, a gospodina Bleka mrtvog u postelji. I pre nego što shvati šta se dešava, postaje glavna osumnjičena zbog svog neobičnog ponašanja, uhvaćena u mrežu obmane koju ne zna kako da rasplete. Na sreću, prijatelji koje nije ni znala da ima udružuju se sa njom u potrazi za tragovima koji će im otkriti šta se zaista desilo gospodinu Bleku – ali hoće li uspeti da pronađu pravog ubicu pre nego što bude prekasno?

 

Zamršena misterija. Dirljivo putovanje kroz emocije. Šarmantna i originalna heroina. Najiščekivanija knjiga godine otkriva nam da se srcem mogu rešiti sve zagonetke.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara