Vulkan Izdavastvo | Knjiga | HEMIČAR
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

STEFENI MAJER je diplomirala englesku književnost na Univerzitetu Brigam Jang. Njen svetski bestseler Sumrak saga prodao se u 155 miliona primeraka širom sveta. Prvi roman za odrasle, Domaćin, objavila je 2008. godine. Debitovao je na prvom mestu liste bestselera Njujork tajmsa i Volstrit žurnala, a 2013. godine snimljen je i film po njemu. Živi sa mužem i trojicom sinova u Arizoni. Saznajte više o Stefeni Majer i njenim knjigama na njenom zvaničnom sajtu www.stepheniemeyer.com ili na Fickle Fish Films (@FickleFishFilms) | Twitter  Pročitaj više

HEMIČAR

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01834-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 384
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Ona zna previse…
Oni žele njenu smrt.

Tako počinje bitka njenog života. Radila je za američku vladu, ali je vrlo malo ljudi znalo za to. Bila je jedna od najbolje čuvanih tajni agencije toliko tajnovite da čak nema ni ime. A kada su njeni poslodavci shvatili da bi mogla da bude problem, rešili su da je uklone, i to što pre. Zato je sada u bekstvu – retko se zadržava na jednom mestu i stalno menja identitet. Ubili su jedinu osobu kojoj je verovala. Ona je sledeća.

A onda dobija priliku da prihvati još jedan posao za njih, kao jedini način da ostane u životu. Dok se priprema za najtežu misiju do sada, neočekivana strast samo će umanjiti njene šanse da preživi i dovesti u pitanje sva njena ubeđenja.

Puna napetosti i uzbudljivih preokreta, ova priča sa nesvakidašnjom i moćnom heroinom još jednom dokazuje zašto su knjige Stefeni Majer već godinama među najprodavanijima na svetu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar