BOTANIČAREVA KĆI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Kejti Nan odrasla je u Engleskoj i SAD, a potom više od 20 godina živela u Australiji, gde je radila kao urednik i pisac. Nakon višedecenijskog iskustva u izdavaštvu, najzad je skupila hrabrost da počne da piše romane i sada je autor pet knjiga. Najviše uživa u izdašnom parčetu toplog kolača, dok udobno smeštena ima u rukama dobru knjigu. Pročitaj više

BOTANIČAREVA KĆI

Oblast:
ISBN: 978-86-10-03278-9
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,20 DIN
Ušteda: 179,80 DIN
Uzbudljivo putovanje od savremenog Sidneja preko Kraljevskih vrtova u Londonu do slikovitog Kornvola, fascinantna ekspedicija u devetneastovekovni Čile okružena opojnim mirisima egzotičnog cveća. 

Kornvol, 1887. Svojeglava i hrabra Elizabet odlučuje da ispuni poslednju želju svog oca, čuvenog botaničara: kreće u potragu za veoma retkim i otrovnim cvetom, koji može da bude i čudesan lek. Odlazi u Čile, u živopisni grad Valparaiso, u opasnu avanturu tokom koje će upoznati ljubav svog života, ali i neprijatelje svog oca. 
Australija, sadašnjost. U staroj bakinoj kući, Ana pronalazi neobičan kovčežić i u njemu blok za crtanje prepun skica i akvarela, fotografiju s potpisom Proleće 1886, presovani cvet i kesicu semena. Korak po korak, počinje da otkriva tajnu skrivanu duže od jednog veka, pokušavajući da rekonstruiše životnu priču žene čija je sudbina neraskidivo povezana sa njenom.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar