GRIMIZNI POHOD
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Brajan Maklelan rođen je 1986. godine u Ohaju. Studirao je engleski jezik i kreativno pisanje. Godine 2014. je sa debitantskim romanom Obećanje krvi osvojio nagradu Morningstar u kategoriji najboljih pisaca početnika u fantastici. Trenutno živi na planini sa suprugom Mišel gde vreme provodi u pisanju knjiga, šetanju i igranju igrica. Pročitaj više

GRIMIZNI POHOD

Oblast: Fantastika
ISBN: 978-86-10-03191-1
Format: 145x205
br. str.: 432
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 1.199,00 DIN
Na sajtu: 959,00 DIN
Ušteda: 240,00 DIN
Knjiga druga iz trilogije o barutnom magu

NEK NAVALE NA NAS…
JER USKORO ĆE SAZNATI DA SMO LAVOVI.

Tamasova invazija na Kez nije se završila slavno. Neprijateljski kontranapad saterao ga je u ćošak, bez zaliha hrane ili nade za pojačanjem, i primorao ga da povede svoje ratnike u nesmotreni marš kroz severni Kez.

U Adru, inspektor Adamat samo želi da spase svoju ženu. Da bi to uradio, mora da pronađe zagonetnog lorda Vetasa i suoči se sa njim, ali istina koju otkriva daleko je mračnija nego što je mogao i da zamisli.

Bog Kresimir želi glavu Tamasovog sina Tanijela, čoveka koji ga je upucao u oko i zbog kojeg sada trpi strahovite bolove. Budući da su Tamas i barutni magovi otpisani kao mrtvi, samo Tanijel može da vodi borbu protiv osvetoljubivog boga i njegove vojske koja nadire.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar