DUGA LETNJA NOĆ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KERI ELKS živi u blizini Londona i piše savremene ljubavne romane. Voli da putuje i upoznaje nove ljude, a živela je u Americi i Švajcarskoj. Kao strastvena ljubiteljka društvenih mreža, pokušava da ograniči vreme provedeno na Fejsbuku i Tviteru na ukradene trenutke između pisanja poglavlja. Kad ne čita i ne piše, obično mesi kolače, pije vino ili smišlja kako to da poveže. Pročitaj više

DUGA LETNJA NOĆ

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02263-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
AKCIJA: 519,35 DIN Ušteda: 279,65 DIN
I, zaista, ništa drugo nije bilo važno. Prošlost je bila uvod, a budućnost neispisana. Nisu mogli da traže ništa više od toga.

Česka Šekspir je dotakla dno. Nakon što je pre šest godina napisala pozorišni komad koji je doživeo veliki uspeh, izgubila je inspiraciju i sada ne uspeva da zadrži nijedan posao, a najgore od svega je što njena porodica ni ne zna koliko je nisko pala. Kada dobije ponudu da provede leto u Italiji, veruje da će to biti sjajna prilika da najzad napiše novi komad.
Kada holivudski zavodnik Sem Karlton vidi naslove sa svojim imenom u žutoj štampi, samo želi da pobegne od svega. Zato pakuje stvari i odlazi u Italiju, rešen da provede leto u porodičnoj vili na jezeru Komo. Međutim, kada stigne u vilu, shvata da nije baš tako prazna kao što se nadao.

Tokom tog vrelog leta, napeto prijateljstvo ubrzo prerasta u snažnu privlačnost, a onda i u vreli plamen strasti. Ali ne mogu večno da se kriju od stvarnosti… Dok se njihovi različiti svetovi sudaraju, Sem i Česka se suočavaju sa izborom – da li je njihova ljubav samo letnja romansa ili bi mogla da preživi i najhladnije zime?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar