Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U TAMNOJ DUBINI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROBERT BRINDZA je Britanac, a trenutno živi u Slovačkoj. Njegove knjige prodate su u više od milion primeraka i prevedene su na 24 jezika. Pored pisanja krimi-romana, Robert je objavio i niz čik-lit bestselera. Možete saznati više o autoru na www.robertbryndza.comi na njegovom tviter nalogu @RobertBryndza. Pročitaj više

U TAMNOJ DUBINI

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02181-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Ispod vode bilo je tiho, hladno i veoma mračno. Telo je munjevito potonulo, sve dok se naposletku nije skrasilo u mekom, ledenom mulju. Ona će godinama ležati nepomična, skoro spokojna. Ali iznad nje, na kopnu, košmar je tek počinjao.

Kada detektivka Erika Foster dobije informaciju da se ključni dokazi za slučaj trgovine narkoticima kriju u napuštenom kamenolomu na obodu Londona, naređuje da se taj predeo pretraži. Ali osim droge, istražitelji otkrivaju telo Džesike Kolins, devojčice čiji je nestanak bio glavna vest pre dvadeset šest godina. Da bi povezala stare i nove dokaze, Erika mora da pronikne u tajne porodice Kolins, ali i da se suoči sa Amandom Bejker, penzionisanom inspektorkom koja je vodila slučaj i koju proganja to što nije uspela da pronađe Džesiku. Detektivka uskoro shvata da će ovo biti jedan od najtežih i najzahtevnijih slučajeva na kojima je ikada radila.

Neko skriva tajne. Neko ne želi da se ovaj slučaj reši. I taj neko će uraditi sve da spreči Eriku u nameri da sazna istinu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar