Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Čuveni „Dogmen“ stiže u bioskope

2.
2.
2024.

Urnebesna avantura na velikom platnu

Ispričan u žargonu i sa određenom dozom humora, fantastično ilustrovan serijal iz pera Dejva Pilkija Dogmen biće prenet na veliko platno. Animirani film o omiljenom heroju i borcu za pravdu zvanično će stići u bioskope 31. januara naredne godine, najavljuju iz Drimvorksa.

Zasnovan na najprodavanijem serijalu grafičkih romana za decu jednog od najtalentovanijih i najkreativnijih pripovedača svoje generacije, film o policajcu Dogmenu, koji je oduševio dečake i devojčice širom sveta, režiraće Piter Hejstings.

„Veoma sam uzbuđen što ću Dogmena preneti na platno jer osećam duboko poštovanje prema hordama njegovih obožavalaca. I ja sam jedan od njih“, izjavio je Hejstings povodom ovog poduhvata.

„Počastvovan sam i zahvalan što ponovo imam priliku da radim sa izvanrednim timom Drimvorks animejšena i briljantnim Piterom Hejstingsom“, rekao je Pilki, čiji rad potvrđuju i brojne nagrade.

Romani o Dogmenu prevedeni su na 45 jezika i prodati su u više od 60 miliona primeraka širom sveta. Posetite sajt vulkancic.rs i potražite sedam knjiga najprodavanijeg dečjeg serijala Njujork tajmsa: Dogmen, Pušten s lanca, Priča o dva mačeta, Dogmen i Ketkid, Gospodar buva, Zov sirovine i Za kim se loptica kotrlja.