Pretraži sajt

Majićev bestseler „Deca zla“ sada i sa naslovnicom iz hit TV serije

27.
12.
2023.

Priča koja se tiče svih nas

Serija Deca zla, zasnovana na bestseleru pisca i sudije Apelacionog suda u Beogradu Miodraga Majića, osvojila je ljubitelje uzbudljivih krimi-trilera. Roman koji je objavilo Vulkan izdavaštvo doživeo je svoje 70. izdanje, a sada će Majićevi obožavaoci imati priliku da dođu i do specijalnog izdanja čuvenog trilera – sa naslovnicom iz fantastično ekranizovane priče koja je osvojila region i uzdrmala književnu i javnu scenu Srbije.

Da li je moguće i kako da opstanu ljubav i dobro u svetu punom zla? U živopisnom i nepredvidivom trileru Miodrag Majić objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima.

Pisan u vremenu koje je blisko nama i prepun neočekivanih obrta, roman Deca zla može da se uporedi sa najboljim primerima iz svog žanra. U središtu priče je ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu punom strasti, osvete, opomene i simbolike.

Bestseler Deca zla sa naslovnicom iz hit TV serije, koja je na platformi HBO Max premijerno prikazana 2. novembra, dostupan je na sajtu vulkani.rs