Pretraži sajt

„Anatomija skandala“ – Netflix senzacija po istoimenom romanu

18.
4.
2022.

Premijerno od 15. aprila

Zasnovana na istoimenom bestseleru Sare Von, Anatomija skandala je britanska mini-serija o životu i skandalima privilegovane britanske elite. Projekat Dejvida E. Kelija i Melise Džejms Gibson fokusira se na moćnog političara Džejmsa Vajthausa optuženog za užasan zločin. Roman o ljubavi, osveti i obmani, pun tajni i zagonetaka koje treba razrešiti adaptiran je u šest epizoda. Prikazivanje je počelo 15. aprila na platformi Netflix.

Uređen svet Sofi Vajthaus okreće se naglavačke one noći kada Džejms dođe kući i prizna da joj je bio neveran. Da li je ikada zaista poznavala čoveka za kojeg se udala? Ispostavlja se da je Džejmsovo priznanje samo vrh ledenog brega. Optužen je za silovanje. Ali istina je još šokantnija nego što bi iko mogao da zamisli. Da li je Džejms kriv ili je samo nevina žrtva zlokobnog plana?

Ulozi se povećavaju kada se Džejms nađe na optuženičkoj klupi nasuprot tužiteljke Kejt Vudkroft, koja ima aktovku punu sopstvenih tajni. Pred Kejtinim neumoljivim pogledom i Sofinim postepenim buđenjem, užasi iz prošlosti će se sukobiti sa sadašnjim zločinima.

Šta Sofi misli o svemu što se dogodilo dok se priča odvija pred njom tokom suđenja, bacajući sumnju na njen naizgled savršen život sa suprugom i dvoje dece? Šta se desilo iza zatvorenih vrata?

Glavne uloge u TV seriji dodeljene su Sijeni Miler, Mišel Dokeri i Rupertu Frendu.

Psihološki triler koji će vas držati u napetosti do konačnog šokantnog preokreta Anatomija skandala možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.