Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Stigla je najnovija avantura Ane Kadabre – „Žurka za Noć veštica“

9.
5.
2024.

Da li su veštice u ovoj priči dobre?

Vulkančić je objavio novu avanturu voljene čarobnice Ane Kadabre – Žurka za Noć veštica, u kojoj će uživati najmlađi čitaoci.

U Munvilu se posebna pažnja posvećuje proslavama koje se organizuju za Noć veštica. Zato Ana i njeni drugari žele da prirede žurku za pamćenje. Nažalost, zavidni Oliver Dark ima podli plan da privoli sve njihove goste na svoju žurku. Ipak, nijedan lovac na veštice neće sprečiti Klub punog meseca da se provede... strašno provede.

Ana Kadabra je pre podne sasvim obična devojčica, koja ide u sasvim običnu školu u Munvilu. A posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak svoje, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme, ali i da se uvali u još veće.

Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Da li će se naposletku Munvil pokazati kao sasvim solidno mesto za novi život Anine porodice? Saznajte na stranicama ove čarobne knjige!

Uz živopisne ilustracije Davida Sijere Listona, roman Pedra Manjasa će vas nasmejati i očarati, a jedinstvena junakinja Ana Kadabra osvojiće srca svih malih ljubitelja magije.

Neodoljiva knjiga Žurka za Noć veštica, namenjena deci uzrasta od pet do sedam godina, dostupna je na sajtu vulkancic.rs.