Pretraži sajt

Serijal „Moj superzabavni koferčić“ u Vulkančiću

28.
3.
2024.

Pripremite se za mnogo zabave uz sjajne i mekane nalepnice

U Vulkančić su stigle sjajne knjige sa aktivnostima iz serijala Moj superzabavni koferčić – Svetlucavi svet i Vozila. Svaka kutija sadrži po tri knjige sa aktivnostima i više od 1.000 očaravajućih nalepnica.

Superzabavne koferčiće možete poneti sa sobom gde god da krenete sa vašim mališanima i uživate u crtanju, lepljenju nalepnica i rešavanju zabavnih mozgalica. Svi mali ljubitelji princeza, sirena, životinja, kao i vozila i mašina, obožavaće aktivnosti unutar ovih koferčića. Moći će da iskoriste nalepnice i šablone da stvore svoja mala umetnička dela.

Knjiga sa aktivnostima Princeze sadrži više od 500 nalepnica! Kreirajte haljine, ukrasite scene, pronađite izlaz iz lavirinta, osmislite koreografiju, pripremite pozivnice za bal i rešite zadatke uz svetlucave nalepnice i zabavne šablone.

Uplovite u magični svet sirena i rešavajte mozgalice, uočite razlike, pronađite zadate pojmove, izbacite uljeza i rešite zadatke uz svetlucave sirene i šarene ribice.

Otkrijte i slatki svet životinja u knjizi Životinje, koja sadrži više od 700 nalepnica, i uzbudljivi svet vozova! Čekaju vas Moćni vozovi, kao i Građevinske mašine i dinamični svet Vozila hitnih službi!

Uz serijal Moj superzabavni koferčić, koji je dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, spoznajte svet oko sebe na zanimljiv i poučan način.